събота, 11 ноември 2023 г.

Когато Златан Ибрахимович изуми цяла АмерикаМного често след мачове футболистите си разменят тениските в знак на взаимно уважение. Някои футболисти имат страхотни колекции от фланелки на легенди, събирани с години наред. 

Много от не толкова известните футболисти пък след мач с някоя звезда бързат да му поискат тениската, примери много - Меси, Кристиано, Зидан, Неймар и много други. 

Случва се също две големи звезди от различни спортове също да си разменят екипите. Един такъв случай обаче е много по-специален от всички други - този между Златан Ибрахимович и Леброн Джеймс. 

Всички знаем за Златан - невероятен футболист, който имаше страхотно влияние върху клубовете, в които е играл. Вкарваше много нестандартни и красиви голове, жива легенда на футбола, със страшно високо самочувствие. Шампион в Испания, Италия, Франция, Холандия и притежател на десетки трофеи.

Леброн Джеймс пък е крило на Лос Анджелис Лейкърс, 4 пъти шампион на НБА, участвал в 17 издания на мача на звездите, жива легенда на баскетбола. Държи рекорда за най-много точки в НБА - над 38000 точки… Неговото самочувствие също е високо в небесата.

Та тези двама симпатяги в един момент се засичат в САЩ, Леброн си играе в НБА с Лейкърс, а Златан решава да покаже на американците как се играе футбол и решава да се присъедини към футболния клуб на Лос Анджелис - Галакси.  

Златан пуска пост в социалните мрежи, че Лос Анджелис вече притежава Краля - Леброн и Господ - Златан. След това Леброн решава да прати тениска на Лейкърс с името си, като подарък и показване на уважение към шведа. 

След като Златан я получава, я подписва и връща на Леброн…

В Америка още се почесват по главата и се чудят откъде идва това самочувствие на Ибра?

Няма коментари:

Публикуване на коментар